top of page
gerda_edited.jpg
Johny Popieul.jpg
achtergrond GSM.JPG
Dirk Penningmeester_edited.jpg
Rechtstreeks en persoonlijk contact opnemen kan  door op de  foto van de voorzitter of de secretaris te klikken

Wie als volwassene graag zelf eens wilt kruien en persoonlijk wil ervaren wat kruien met een sleepnet te voet inhoudt of gewoon met enkele vrienden of familieleden een persoonlijke demonstratie wil meemaken, kan contact opnemen met de voorzitter voor het vastleggen van een geschikte datum van 13 april tot 28 juni en vanaf 1 september tot en met 6 oktober.

Zelf kruien in een groep van min. 4 tot max. 15 personen van minimum 16 jaar, kan.

U betaalt ons hiervoor een  vergoeding per kruiende deelnemer volgens onderstaande tabel.

We geven u een pak en een net, we begeleiden u, ook in zee van begin tot einde en achteraf  koken wij uw vangst en bieden u deze aan.

Toeschouwers op het strand zijn gratis welkom maar kunnen hun steentje bij dragen door  te helpen bij het sorteren van de vangst.

Deze activiteit, het aankleden en klaarmaken, het kruien, doorgaans gedurende ongeveer anderhalf uur en het koken achteraf inbegrepen neemt in totaal tussen de 3 à 4 uur in beslag.

Het koken van de garnalenvangst mag niet op openbaar domein en daarom moet de kookplaats vooraf onderling vastgelegd worden.

Wel moet er steeds rekening gehouden worden met het laagtij en daarom zijn niet alle dagen geschikt om te kruien op de door u gewenste dag en tijdstip. Ook de weersomstandigheden zijn een belangrijke factor en kunnen ons beletten om in zee te gaan 

De getijdentabel vindt u op deze website terug. We spreken af twee uur  voorafgaand aan de laagwaterstand op een dichtbij gelegen parkeergelegenheid in Koksijde of  De Panne. 

De vergoedingen dienen contant ter plaatse vereffend worden vóór aanvang van de activiteit en volgens het afgesproken aantal deelnemers.

Contactgegevens
Team-building
bottom of page