top of page
King Johny 17e eeuw.jpg
achtergrond GSM.JPG
Rechtstreeks en persoonlijk contact opnemen kan  door op de  foto van de voorzitter of de secretaris te klikken
gerda_edited.jpg

Wie als volwassene graag zelf eens wilt kruien en persoonlijk wil ervaren wat kruien met een sleepnet te voet inhoudt of gewoon met enkele vrienden of familieleden een persoonlijke demonstratie wil meemaken, kan contact opnemen met de voorzitter voor het vastleggen van een geschikte datum.

Zelf kruien in een groep van min. 6 tot max. 12 personen van minimum 14 jaar, kan.

U betaalt ons hiervoor een  vergoeding van 30 € per kruiende deelnemer.

We geven u een pak en een net, we begeleiden u, ook in zee van begin tot einde en achteraf  koken wij uw vangst en bieden u deze aan.

Toeschouwers op het strand zijn gratis welkom maar kunnen hun steentje bij dragen door  te helpen bij het sorteren van de vangst.

Deze activiteit, het aankleden en klaarmaken, het kruien, doorgaans gedurende ongeveer anderhalf uur en het koken achteraf inbegrepen neemt in totaal tussen de 3 à 4 uur in beslag.

Wie niet zelf wenst te kruien maar eens wil zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat, kan ook contact opnemen en dan wordt naargelang de grootte van de groep een aangepast aantal kruiers en leden  van de club voor het sorteren van de vangst, ingeschakeld met een minimum prijs van 130 € voor 2 kruiers en 2 sorteerders.

Wel moet er steeds rekening gehouden worden met het laagtij en daarom zijn niet alle dagen geschikt om te kruien op de door u gewenste dag en tijdstip. Ook de weersomstandigheden zijn een belangrijke factor en kunnen ons beletten om in zee te gaan 

De getijdentabel vindt u op deze website terug. We spreken af twee uur voorafgaand aan de laagwaterstand.

​​​

Contactgegevens
arrow&v

Bedankt voor uw interesse! Onze voorzitter neemt zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page